2014年5月29日木曜日

Japan Tradeshow Information July 2014【日本展示会情報2014年7月】

July 2014

Gaishoku Business Week 2014
Food & Restaurant Business Week is the exhibition specialized for food and restaurant industries where all drinks, food, services, and the store equipment necessary for the prosperity of the Japanese bar and restaurant, meet together. Having all segmented trade shows in one also help both exhibitors and visitors to expand business in the food and restaurant industry.
Date: July 29-31
Venue: Tokyo Big Sight (Tokyo)
Exhibitor: 682 (in 2013, all tradeshows combined)
Visitor: 49,896 (in 2013, all tradeshows combined)

The 9th RAMEN EXPO

The largest noodle expo in Japan with varieties of flour, noodles, soup, and ingredients from all over Japan

The 5th SOBA & UDON EXPO
Tradeshow specializing in soba and udon (noodle) industry

The 5th PASTA EXPO
Pasta, ingredients, seasoning, sauce, beverages, dessert, pasta machine, kitchen goods, restaurant facilities, promotion goods, services, and consulting


The 7th IZAKAYA EXPO
Ingredients, beverages, facilities, and services necessary for the prosperity and opening of izakaya restaurants (Japanese-style pubs)

The 4th Japan Local Specialty EXPO
Exhibition for local and specialty products in the Japanese agricultural, livestock, and seafood industry

The 6th Restaurant Enterprise Support EXPO
All types of goods and services for opening a restaurant

The 3rd Hotel & Japanese Cuisine EXPO
Goods and services that are necessary for hotels, Japanese cuisines, and Japanese-style restaurants

The 2nd Cafe Business EXPO
Ingredients, facilities, and services necessary for the café industry

The 4th Restaurant Environment Improvement EXPO
Store facilities, store hygiene, energy saving, CO2 reduction, and cost saving products

The 5th Sales Promotion & Store Display EXPO

Promotion facilities, tools, systems, and store decorations

The 5th Japan Franchise Fair
Wide range of goods, information, and services necessary for franchise operations and independent establishment
 
*If you need any support for visit/participation in trade shows, please contact Mashima/Tonegawa.

2014年7月


外食ビジネスウィーク2014
日時:20140729日(火)~20140731日(木)
出展社数:682社(前年)(同時開催)
来場者数:49,896名(前年)(同時開催)

9回 ラーメン産業展
全国から粉・麺・スープ・具材などが勢ぞろい!麺に特化した日本最大の専門展示会
5回 そば・うどん産業展
そば・うどん業界に特化したビジネス商談展

5回 パスタ産業展
麺/原材料、具材/調味料/ソース、飲料/デザート製麺機/厨房機器、店舗設備/販促品サービス/コンサルティング他

7回 居酒屋産業展
居酒屋の繁盛・開業に必要な食材・飲料・設備・サービスが集まる専門展示会

3回 日本全国名産品・特産品展
日本全国の「名産品」や「特産品」と銘打つ農産、畜産、水産品等が集まる専門展示会

6回 飲食店開業支援展
飲食店の開業に関するあらゆる商材・サービスが集まるビジネス商談展

3回 ホテル・日本料理産業展
ホテル・日本料理・料亭・割烹などに必要な商材・サービスが一堂に集まる専門展示会

2回 カフェ・喫茶産業展
カフェ・喫茶業界に必要な食材・設備・サービスが一堂に集まる専門展示会

4回 店舗環境改善展
店舗設備、店舗衛生、省エネ・省CO2・コスト削減製品等が一堂に集まる専門展示会

5回 販促・店舗装飾EXPO
販促設備、ツール、システム、店舗装飾等が一堂に集まる専門展示会

5回 フランチャイズ・独立開業支援展
フランチャイズ加盟・独立開業に必要なあらゆる商材・情報・サービスが集まる専門展


*視察・出展のお問い合わせは 担当;間嶋・利根川 までご連絡ください。

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