2014年5月27日火曜日

Japan Tradeshow Information May 2014【日本展示会情報2014年5月】

May 2014

[OSAKA] Gaisyoku Business Week 2014
Date: May 20-22
Venue: Intex Osaka (Osaka)
Visitor: 34,052 (in 2013 with multiple tradeshows)
Exhibitor: 415 (in 2013 with multiple tradeshows)

The 7th KANSAI UDON & SOBA EXPO
Products related to udon, soba, ramen, Chinese restaurants, and Japanese-style pubs that would lead to vitalization of the restaurant industry

The 7th KANSAI RAMEN EXPO
 
Ramen related goods and services: from food ingredients such as noodle, soup, and seasonings to kitchen processing facilities and ramen restaurant consultants

The 4th KANSAI PASTA EXPO
Products and services that are necessary for the pasta industry such as flour, pasta noodles, sauce ingredients, and pasta-processing machines

The 5th KANSAI IZAKAYA EXPO

Business meeting exhibitions for vitalization of restaurant industry including Japanese-style pubs, restaurants, and cafeterias
Goods and services including food items, beverages, facilities, restaurant items, promotion items, consulting, menu development, and others

The 3rd KANSAI Hotel & Ryokan EXPO
 
Goods and services for hotel, Japanese-style restaurants, and sushi restaurants


*If you need any support for visit/participation in trade shows, please contact Mashima/Tonegawa.


The 19th International Food Ingredients & Additives Exhibition and Conference
(ifia Japan 2014)
International tradeshow for the newest food ingredients, additives, and functional items
Exhibitor profile: Manufacturers Of Antioxidants, Acidulants, Additives, Cereal Products, Amino Acids, Flavorings, Confectionary Ingredients, Dietetic Foods, Egg Products, Fats & Essential Oils, Fibers, Food Safety & Testing Equipment, Food Supplements, Fruits & Vegetables, Healthy Foods & Beverages, Hydrocolloids, Juices, Low-cal Foods, Soya Products, Meat & Fish Products, Nutraceuticals, Organic Products, Preservatives, Proteins, Seasonings & Spices, Starches, Sweeteners, Teas & Herbs, Vitamins & Supplements, Yeasts
Venue: Tokyo Big Sight (Tokyo)
Date: May 21-23
Exhibitor: 353 (in 2013 with HFE Japan 2013)
Visitor: 32,022 (in 2013 with HFE Japan 2013)
The 12th Health Food Exposition & Conference (HFE Japan 2014)
Tradeshow for food ingredients and functional food ingredients for healthy foods
Exhibitor profile: Alternative healthcare related food products, Amino-Acid, Beauty-care food, Commissioned manufacturing firms, Commissioned Testing firms, Dietetic food, FNFC(food with nutrient function claims), FOSHU (Food for specified health use), Health Foods, Herbs, Juices, Low-cal foods, Malt extracts, Minerals, Nutraceuticals foods, Nursing-care food, Natural foods, Organic food, Organic vegetables, Supplements, Analytical test technology, and equipments, Vitamins, Cachet / package / containers for health food, and more
Venue: Tokyo Big Sight (Tokyo)
Date: May 21-23
Exhibitor: 353 (in 2013 with ifia Japan 2013)
Visitor: 32,022 (in 2013 with ifia Japan 2013)


2014年5月

【関西】外食ビジネスウィーク2014
日時:2014/05/202014/05/22
会場:インテックス大阪(大阪)
来場者数 : 34052 (同時開催あり)
出展社数 : 415 (同時開催あり)

7 関西うどん・そば産業展
うどん・そば・ラーメン・中華飲食店・居酒屋をはじめとする飲食業界活性化のためのあらゆる商材が出展対象となります

7 関西ラーメン産業展
麺・スープ・具材・調味料などの食材から、製麺機、厨房の加工設備、ラーメン繁盛店をプロデュースするコ ンサルタントなど、ラーメンに関する製品・サービスが一堂に集結するビジネス商談展。

4 関西パスタ産業展
粉・パスタ麺・ソース具材などの食材から、製麺機などのパスタ業態に欠かせない製品・サービスが集結する ビジネス商談展。

5 関西居酒屋産業展
居酒屋、レストラン、食堂などの外食産業活性化のためのビジネス商談展。
食品、飲料、設備、備品、販促品などから繁盛店コンサルタントまで、メニュー開発、集客アップ、売上アッ プに必要なあらゆる製品・サービスが一堂に集結。

3 関西ホテル・旅館産業展
ホテル、日本料理店、割烹、寿司店などに必要なあらゆる製品・サービスが一堂に集結するビジネス商談展。

*視察・出展のお問い合わせは 担当;間嶋・利根川 までご連絡ください。

最新の食品素材・添加物・機能性素材が一堂に会する国際見本市
会場:東京ビッグサイト(東京)
日時:20140521日(水)~20140523日(金)
出展社数:353社(前年)(同時開催)
来場者数:32,022名(前年)(同時開催)
 
展示会レポートはこちらから↓
 
*視察・出展のお問い合わせは 担当;間嶋・利根川 までご連絡ください。
ヘルスフード向け食品原料、機能性素材の国際見本市
日時:20140521日(水)~20140523日(金)
会場:東京ビッグサイト(東京)
出展社数:353社(前年)(同時開催)
来場者数:32,022名(前年)(同時開催)

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